вторник, 13 януари 2009 г.

С опашки


Трябва само да купим подходящи ластичета и прическата е налице! Шнолки малко трудно й се закрепват на косата!

понеделник, 12 януари 2009 г.

Вече на 7 месеца


Ето я и Калина вече на 7 месеца.

Ден 5


Имаме две новини. Днес Калина навършва 7 месеца, а пък на Ивайло му падна първото зъбче, което той прибра, с думите, че ще го даде на Калина, за да й пораснат нейните зъбчета.

неделя, 11 януари 2009 г.

Тихо се сипе...


...где е на двора стария пън
Снежко затрупа всичко навън!

събота, 10 януари 2009 г.

Ден 4


Изтупах от прахта една стара, но запазена и много любима люлка на Ивайло, която се закача на рамката на вратата. Много я ползвах през дългите зимни дни, когато с Ивайло си стояхме вкъщи. Сега дойде време и Калина да я изпробва. Хареса й!

петък, 9 януари 2009 г.

Ден 3


Това е любимият ритуал на Калина - вечерната баня! Напоследък слагам в коритото и една прозрачна топка с патенце в нея, което плува в някаква течност.

четвъртък, 8 януари 2009 г.

Слънце през зимата

Ето това е слънцето, което видях вчера през прозореца. Изглеждаше хем вдъхновяващо, малко плашещо, студено и невероятно. Чак да не повярваш, че дарява живот!

Калина

сряда, 7 януари 2009 г.

Честит Имен Ден!


Честит имен ден на всички именници днес!
И моето малко момченце днес е именик!

Леко носталгично


Бяла зима! Няма нищо по-хубаво от чистият, пухкав, бял, току-що натрупал сняг. Понякога ми се иска да се върна отново в детството си, за да усетя духа на Зимата. Радостта от докосването на снежинките, невероятното усещане да заровиш ръце в бялата пелена, емоциите, които се стоварват върху теб като лавина, докато стремително се спускаш с шейната по склона. Забравени спомени?! Кога за последно си се радвал на снега? Кога за последно си изваждал найлоновият чувал и мъничко измръзнал, но щастлив си летял с "пълна газ" и си викал "Пистааа!"?

Първият ми истински кит

Направата на този кит ми се стори доста трудоемка. За съжаление елементите му не са мои, като изключим хартиите, които са си лично мое производство... Този кит спечели първо място в конкурса, който направихме във форум "Бг-мама".



Download

вторник, 6 януари 2009 г.

Разни безобразни!


И ето ме - пак съм седнала пред компютъра, разглеждам разни местенца в нет-пространството и се отдавам на разни мисли. В кухнята ме чакат пак неизмити чинии, Калина се събуди в съседната стая и изучава гласа си и всеки момент очаквам да ме "извика".
А на мен ми се създава нещо хубаво. Нещо, което ще повдигне духа ми в този студен зимен ден. Е, вярно, слънцето навън проби с лъчите си облаците, но въпреки това не успя да стопли душата ми. Защо така ми действа този сезон?! Може би само усмивката на дъщеря ми успява...

365 дни - 365 мига


Ето това е!
Захванах се отново с амбициозната идея на групата във Flickr да правя снимки на децата си всеки ден. Харесва ми идеята. Ще снимам Ивайло и Калина и ще правя своеобразен албум на израстването им. Мисля, че някога ще оценят това. Пък и се надявам с много снимане да подобря техниката си и да разуча добре фотоапарата, който си още е нов, въпреки че доста снимки вече е наснимал...
Това е и първата от поредицата снимки на Калина.

С Ивайло ще ми бъде по-трудно - диването вече не иска да ми позира за снимки. Пък и напоследък какви физиономии прави!
Друго, за което ме е яд е, че повечето снимки на Калина ще се окажат, че ще ги правя вкъщи, или поне докато не се стопи снега навън.

понеделник, 5 януари 2009 г.

WA

Третият ми уърлдарт направен специално за конкурса, който направихме във форум "Бг-мама". Можете и него да използвате безплатно в колажите си!





Download

My new WA

И този WА можете да изтеглите и да използвате в своите колажи! Забавлявайте се!



Download

Christmas WA



My Christmas wordart.


Download

Зима е!

Най-сетне е истинска зима! Снегът не е спирал вече две денонощия и всичко навън е побеляло от пухената снежна завивка. Хубаво е! А най-щастлив е Ивайло, който не спира да се търкаля в снежните преспи. А снежинките нежно галят бузките му, от които те са станали алено червени! И студът не го плаши - Ивайло просто е щастлив и искренно се забавлява в снега. Ето как:



Нека да е зима!


Ивайло и Калина - игра в снега

неделя, 4 януари 2009 г.

ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА!

Честита Нова година!
Здрава, усмихната, щастлива и вдъхновяваща!